Boende för innebandyläger?

Vi får ibland frågor om passande boende för de som är här på innebandyläger. Självklart beror det till viss del på i vilken anläggning man kommer att köra sina träningspass och matcher eftersom en av de viktigaste punkterna är att ha gångavstånd till anläggningarna.

Är det en mindre grupp (upp till 20 personer) kan vi rekommendera hotell Svea. Detta utifrån pris och läge. Dessutom har de enbart tio rum vilket gör att innebandylaget tar hela hotellet om det bokas i förväg. Bara det kan vara en fördel då man inte behöver känna samma krav på att inte störa andra hotellgäster.

Pris: Det gäller att pressa priserna på dessa läger och det är därmed en orsak till att vi rekommenderar detta hotell. Ett dubbelrum kostar 595kr vilket är betydligt lägre än på andra stadshotell. En extrasäng kostar 150kr så det är inga större problem att få in tre personer i ett rum för 750kr. Det blir 250kr per person vilket känns riktigt överkomligt.

Läge: Som vi nämnde ovan så bör man i första hand titta på läget. Fördelen med hotell Svea är att det ligger vid stadsparken. Det betyder att det är enkelt att köra enklare samlingar utomhus om så önskas. Eller låta ungdomarna gå in till stadens city under ledig tid. En hel del restauranger ligger ca 5minuters gångväg bort.

Eller vid gruvan…

Är det ett läger med annat än bara innebandy på schemat kan Gruvgårdens B&B rekommenderas. Det är ett lite större boende där det finns 33 bäddar. Fördelen med att bo här är att man har mycket nära till stadens stora turistmagnet – gruvan. Däremot kostar dessa rum lite mer. Ett dubbelrum går för 895kr. Nackdelen med att bo här är att man inte längre är i stadens centrum. Bra med närheten till gruvan men negativt om man vill njuta av shopping. Får ungdomarna bestämma själva kommer troligtvis ett cityhotell vinna över ett gruvhotell.

Oavsett är ni varmt välkomna hit. Bokning kan ske via hotellsala.se .