Nu kommer sommaren och semestern

Vi har haft en så skön vår och försommar med många framgångar som lag och även som individer. Det känns nästan lite konstigt att det nu blir uppehåll och att vår goda rutin på gymmet och på plan ska avbrytas. Men så är det, och juli månad innebär semester, från jobb och från bandy. Vi ska helt enkelt ladda batterierna, göra partners och barn glada och ägna oss åt annat under en månads tid.

Vi har dock sagt att det där med träningen inte helt får falla åt sidan. Även om semester innebär lite godare mat och vila i hängmattan, så kan man gott ta promenader med familj och simma tillsammans med barnen. Inte så att det måste bli någon press, men hela tanken med att hålla igång med innebandyn och att köra passen på gymmet tillsammans är ju att vi ska vara friska och fortsatt må bra.

Här kommer några riktigt bra tips för att fortsatt hålla formen under juli månad, och det helt utan innebandypass:

  • Promenader – Gå till kiosken istället för att ta bilen dit. Ungar tycker bara att det är kul att vara ute och gå och att inte skynda sig hit och dit.
  • Cykla – Cykla till badplatsen även om det betyder en cykeltur på en halvtimme. Det här är också något som man kan göra med familjen.
  • Ät rätt – Man måste inte äta glass varje dag bara för att det är sommar. Försök att hålla rutinen med nyttig mat och så lite extra kul till helgen.
  • Lek! – Lek är ett fantastiskt sätt att hålla formen på. Det här kan inkludera att man springer i vattenspridare, skjuter med vattenpistoler, eller att man kör brännboll på tomten.