Bättre återhämtning efter passen

gainer explosionMan är bara så gammal som man känner sig och även om vi vet att vi börjar närma oss en ålder som officiellt sett inte längre är ung så känner vi oss faktiskt starka i sinnet. Kroppen får förstås kämpa mer nu än vad som var fallet då vi spelade på gården utanför fritids, men det får man nästan räkna med. Vi ser goda resultat med bättre program för styrka men flera har klagat på det där med återhämtningen. Efter ett tufft bandypass så kan det lätt bli så att man känner av det för mycket i kroppen och det är inte alltid så kul då man ska jobba och fungera som vanligt hemma. Vi kom fram till att det är dags att göra något åt det här med hjälp av rätt kost och vi kommer nu att börja använda oss av en gainer produkt som är till för att göra återhämtningen enklare.

Gainern är ju särskilt utvecklad för att ge en kombination av kolhydrater och protein och för att hjälpa den som vill öka i vikt på ett hälsosamt sätt. Vi är väl inte direkt gänget som vill bygga en massa muskler för att delta i någon Mr Muscle show, men det är klart att vi känner att träningen tär på kroppen och att det vore klokt att ge musklerna lite extra hjälp. En gainer kan också användas om man har svårt att gå upp i vikt läste vi här.

Vägra bli gammal!

Vi har accepterat att vi inte blir yngre men vi tänker inte vara ett gäng gubbar som gnäller på värk efter träningen. Med rätt program, bra utrustning och smarta kosttillskott så har vi tänkt förbli precis så unga som vi känner oss. Det hjälper att vi peppar varandra och innebandyn har blivit så mycket mer än en rolig hobby. Den har även blivit vårt sätt att inte bli gamla, för åldern sitter ju som bekant bakom pannbenet och när man fyller tankarna med friska aktiviteter och livsglädje så blir man inte gammal, bara äldre och visare.

Vi kommer nu att köra vidare med många roliga pass och även synas i matcher. Kommer vi att vara ett gäng biffar med deffade kroppar? Kanske det, Janne verkar vara säker på att hans mage får ett rutmönster igen. Det enda vi kan säga med säkerhet är att vi kommer att jobba mot ökad smidighet och hälsa med rätt träning och bra kost.