Innebandyn

Jensa skulle bli fotbollsproffs och Anders var galet bra på tennis, men det var innebandyn som fick oss alla att hålla ihop och det är fortfarande innebandyn som gör att vi ses regelbundet. Nu är vi tillbaka för en ny Korpen säsong men i ärlighetens namn så bryr vi oss inte så mycket om det där med ära och titlar. För oss är bandyn ett sätt att förbli frska mentalt och fysiskt. Att vi är ruskigt bra är en annan femma…

Målsättning

Vi har haft ett seriöst möte och kommit fram till årets främsta mål och det har uteslutande med formen att göra. Även om det viktigaste är att få lira så är vi alla överens om att det inte kan vara en nackdel att jobba lite mer med kondition och explosivitet. Med ett gemensamt program så ska vi alla försöka nå en bättre fysik och vi kommer givetvis att jobba tillsammans både på plan och på gymmet. I år så har det ju tillkommit några nya glada gubbar och det gör att vi faktiskt har ett komplett lag med reserver så vi vill även se på möjligheter till fler matcher.

Vi har också funderat på att köra en årlig utflykt eller resa där vänner och partners kan få komma med. Det här blir ett event där vi spelar innebandy, äter gott och har det bra tillsammans.

Förra säsongen så hade vi lite strul med träningsschemat då det inte passade alla, så nu har vi tagit fram en vattentät plan som gör att alla kan vara med och det känns bra.

Nya lagtröjor

I och med att vi nu har nya medlemmar i laget så är det på hög tid med nya lagtröjor. Vi tänkte köra på en stilren design och även se till att få matchande shorts så att vi har en snygg outfit både då vi tränar och då vi tävlar. LG har fixat coola vattenflaskor med tryck som vi ska använda oss av under träning, och vi ska också se lite närmre på bättre skor för träning och matcher.

Det finns alltså mycket att se fram emot och vi är alla redo att ge järnet den här säsongen. Blir det segrar? Kanske… Kommer vi att må bra? Ja!